OM VERANDA

I maj 2015 öppnade Veranda Café & Bistro vid Malens Havsbad i Båstad. På första parkett ett stenkast från havet hittar ni den gamla lokalen med för året en ny verksamhet.

Under våren hade vi renoverat och gjort vårt bästa för att skapa en mysig och välkomnande plats för såväl Båstadbor som badgäster, turister och andra passerande. Det finns utrymme för alla på Veranda!

För dig som befinner dig på området vid bassängerna finns ingång från den heta sydsidan. Här har vi också vår kiosk med ett varierat utbud av glass, dricka, godis, snacks och annat som en badkiosk bör ha. Dagtid erbjuder bistron en varierad lunchmeny för alla åldrar. Caféet lovar Båstads godaste kaffe, hembakt, smörgåsar och smoothies.

För dig som inte simmar har vi öppnat upp altandörrarna mot havet. Sitt inne om du vill eller njut av havsutsikt och ljumma vindar på verandan, under sommarkvällarna har vi det bästa solnedgångsläget i hela byn. Kvällstid kan du, själv eller i sällskap, äta middag, ta en öl, ett glas vin eller en drink från vår bar, eller varför inte några tapas i skymningen?